ΠΑΟΚ: Με Ίνγκασον, αλλά χωρίς Βιεϊρίνια, Κρέσπο κόντρα στον Άρη

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη (28/11, 19:30 NOVA Sports Prime και Live SPORT24) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το ντέρμπι με τους κίτρινους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε μαζί του τον Ίνγκασον, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή της πρώτης

ομάδας του Δικεφάλου μετά από πολλούς μήνες. Αντίθετα εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια και Κρέσπο, που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ίνγκασον έχει πάρει χρόνο συμμετοχής με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, ενώ τελευταία φορά που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ ήταν με τον Παναθηναϊκό σε μια λευκή ισοπαλία στην Τούμπα για τα playoffs, στις 25 Απριλίου του 2021.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα