ΠΑΟΚ: Με αλλαγές στο Γιβραλτάρ ο Δικέφαλος

Μπορεί η Λίνκολν ως αντίπαλος να φαίνεται πως απέχει πολύ από το να μοιάζει ως υψηλό εμπόδιο για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την υποτιμήσουν απόψε (16/9, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT24)

Πως θα μπορούσαν άλλωστε από την στιγμή που οι φιλοδοξίες τους στον όμιλο του Conference

League είναι μεγάλες και όλοι γνωρίζουν ότι όποιος από τους διεκδικητές της πρόκρισης χάσει βαθμούς απέναντι στην ομάδα από το Γιβραλτάρ, θα μείνει πολύ πίσω στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Το σίγουρο είναι ότι το σημερινό παιχνίδι είναι από αυτά που θεωρούνται must win με τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από το κάζο απέναντι στον ΠΑΣ στην πρεμιέρα του πρωτάθλημα και να μην…αντέχει άλλο ένα.

Με το Λουτσέσκου να έχει αρκετά ζητήματα απουσιών αφού εκτός από τους τραυματίες (Ολιβέιρα, Ίνγκασον και Ελ Καντουρί) παραμένει εκτός και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ενώ δεν έχουν δηλωθεί στην Ευρώπη Καγκάβα και Ροντρίγκο.

Europa και Conference League: Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας (16/09)

Εκεί που φαίνεται να υπάρχει το μεγαλύτερο ζήτημα είναι στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό όπου οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού δεν κατάφεραν να τον δικαιώσουν. Οι απουσίες φέρνουν ρτο προσκήνιο τον Αλεξάντρου Μίτριτσα, που μπορεί να είναι ανέτοιμος αλλά έχει την ποιότητα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ καλύπτοντας το αριστερό άκρο. Έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στον Μπίσεσβαρ να παίζει στον άξονα ενώ δεξιά λογικά θα ξεκινήσει και πάλι ο Μουργκ.

Στο δίλλημα κάτω από τα δοκάρια, Πασχαλάκης ή Ζίβκοβιτς η επιλογή φαίνεται να είναι ο Έλληνας γκολκίπερ ενώ στην άμυνα μόνο αν ξεκινήσει ο Σίντκλεϊ μπορεί να υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια με Ριέκα στην Κροατία και ΠΑΣ στην Τούμπα. Η τετράδα λογικά θα έχει τον Τέιλορ δεξιά, τον Βιεϊρίνια αριστερά και τους Βαρέλα Κρέσπο στα στόπερ. Πάντα με την προυπόθεση ότι ο Σίντκλει θα μείνει στον πάγκο.

Στα χαφ απόντος και του Ντόουγκλας Αουγκούστο η επιλογή θα είναι το δίδυμο Σβαμπ και Κούρτιτς ενώ στην κορυφή της επίθεσης Σβιντέρσκι και Άκπομ ερίζουν για την φανέλα του βασικού, με τον Άγγλο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα