ΠΑΟΚ: Καλεί τους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μέσω selfie

22:17 7/5/2021 - Πηγή: Sport 24

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουν έστω και ψηφιακά την ομάδα τους στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη. Όπως έγινε και στον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης με την ΑΕΚ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους του Δικεφάλου να στείλουν τις φωτογραφίες τους και αυτές θα προβληθούν από τις ηλεκτρονικές διαφημιστικές πινακίδες της Τούμπας.

"Η… ζωή της

εφαρμογής Seyu πλέον χωρίζεται σε δύο εποχές. Την προ ΠΑΟΚ και την μετά ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί στον ημιτελικό με την ΑΕΚ σπάσατε κάθε ρεκόρ συμμετοχής.

Ήταν η πρώτη φορά που οποιαδήποτε ομάδα συγκέντρωσε πάνω από 1.000 φωτογραφίες μέσα σε τρεις μέρες. Το κοντέρ σταμάτησε στις 1.350 selfies στήριξης στην ομάδα που πήρε την πρόκριση για τον τελικό Κυπέλλου.

Την Κυριακή (09.05) η ομάδα μας δίνει ακόμα μία κομβική μάχη και σας θέλουμε και πάλι όλους δίπλα μας. Τα led της Τούμπας θα γεμίσουν και πάλι με τα πρόσωπά σας και τα μηνύματά σας θα δώσουν δύναμη στους παίκτες μας, ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει προβάδισμα για την κατάληψη της δεύτερη θέσης" αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα