ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον και ιταλικών ομάδων για Κούρτιτς

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιασμίν Κούρτιτς έγινε θέμα στην πατρίδα του 32χρονου μέσου της Πάρμα. Οι Σλοβένοι γράφουν ότι ο ΠΑΟΚ του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη και κάνουν αναφορές και στο γεγονός ότι ο Κούρτιτς βρίσκεται στις λίστες ιταλικών ομάδων που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν.

Το δημοσίευμα αναφέρει: "Είναι η ώρα να παίξει εκτός Ιταλίας ο Γιασμίν Κούρτιτς;

Ο παίκτης έχει στα χέρια του μια πολύ καλή πρόταση από την Ελλάδα. Πως θα εξελιχθούν τα πράγματα δεν είναι ακόμη απόλυτα σαφές. Ο Κούρτιτς νιώθει καλά στο καμπιονάτο, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν και εκτός Ιταλίας. Ο ΠΑΟΚ τον έχει στη λίστα του και ήδη έχει καταθέσει προσφορά στην Πάρμα για να τον αποκτήσει. Υπάρχουν ωστόσο και ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται κυρίως η Κάλιαρι ενώ υπάρχουν αναφορές και για τις Τζένοα, Σαμπντόρια και Ουντινέζε".

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κλείσει τον Κούρτιτς που για την ώρα δεν έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Πάρμα. Κάτι που συμβαίνει με άδεια της ομάδας προκειμένου να διερευνήσει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και να αποφασίσει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Βέβαια για να αλλάξει φανέλα θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η Πάρμα που πέρυσι έβγαλε από τα ταμεία της 5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα