ΠΑΟΚ: Αρκετά ζητήματα για τον Λουτσέσκου ενόψει του Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση και θα πρέπει να βρει άμεσα τρόπους αντίδρασης. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη και το πρόγραμμά της συνεχίζει να είναι ανηφορικό.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης" ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με τον Αστέρα και έπεται και η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Δευτέρας (17/10, 20:00) με τους ερυθρόλευκους θα ξεκινήσει από την Τρίτη (11/10), με τον Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα.

Ο απόντας Ζίβκοβιτς και τα τέσσερα ερωτηματικά

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει ότι δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Άντριγια Ζίβκοβιτς που αποβλήθηκε στη Λειβαδιά και περιμένει να διαπιστώσει ποια είναι η κατάσταση του Βιεϊρίνια που αντικαταστάθηκε στο ίδιο παιχνίδι μετά από μόλις 10 λεπτά συμμετοχής.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει και αυτή θα δείξει αν θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα αξιολογήσει την κατάσταση του Ντόουγκλας Αουγκούστο και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη που δεν ταξίδεψαν καν στη Λειβαδιά.

Ο Βραζιλιάνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο νεαρός στόπερ δεν έχει καταφέρει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης από την επιστροφή του από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Ενοχλήσεις είχαν όλη την προηγούμενη εβδομάδας κι ο Νέλσον Ολιβέιρα -που αγωνίστηκε τελικά για ένα ημίωρο περίπου- κι ο Ιβάν Νέσμπεργκ που ήταν στην αποστολή ως λύση ανάγκης στα στόπερ.

Όλα αυτά δημιουργούν ιδιαίτερα λεπτές ισορροπίες για την προετοιμασία του ντέρμπι πριν από την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να πάρει παρουσίες για να διαπιστώσεις σε ποιους μπορεί να υπολογίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα