ΠΑΟΚ: Αποθέωσε τον Νάρεϊ μέσα από τα social media

12:43 6/3/2023 - Πηγή: Sport 24

Το τελευταίο γκολ που πέτυχε ο Κάλεντ Νάρεϊ ήταν σημαντικό, καθώς με αυτό άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα αλλά λίγοι το θυμούνται. Η μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια στην ασίστ που του έβγαλε ξαπλωμένος στο χόρτο, τράβηξε πάνω στον νεαρό μεσοεπιθετικό όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελικά ο Νάρεϊ πήρε το δικό του

μερίδιο δυο εβδομάδες αργότερα στο παιχνίδι (05/03) με τον Ιωνικό. Σε αυτό ο Γερμανός κατέγραψε 3 τελικές πάσες στους συμπαίκτες του και συμμετείχε στα 5 από τα 6 γκολ που πέτυχε η ομάδα του.

Όπως σχολιάζει και ο ΠΑΟΚ στα social media του, ο Νάρεϊ "έκανε δουλίτσα" την Κυριακή στην Τούμπα.

Ο Γερμανός ακραίος μπορεί να μην είναι ο πιο δεινός σκόρερ ωστόσο αναδεικνύεται στον πιο αξιόπιστο πασέρ του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν. Ο Νάρεϊ έχει σκοράρει 5 γκολ σε 22 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου και έχει μοιράσει διπλάσιες ασίστ στους συμπαίκτες του (10).

Υπάρχουν ακόμη παιχνίδια για να διευρύνει τη συγκομιδή του αλλά δύσκολα θα πετύχει αυτά που έκανε στην περυσινή, πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του, στην Φορτούνα Ντίσελντορφ όπου είχε 8 γκολ και 15 τελικές πάσες σε 33 παιχνίδια. Εκτός και αν συνεχίσει να συμμετέχει τόσο πολύ στο σκοράρισμα του Δικεφάλου όπως έκανε στον αγώνα με τον Ιωνικό.

Το αξιοπρόσεκτο στα στατιστικά του Γερμανού είναι ότι έχει σχεδόν ίδιο αριθμό γκολ και ασίστ. Ο Νάρεϊ έχει σκοράρει 51 γκολ και έχει δώσει 52 τελικές πάσες στη μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα