ΠΑΟΚ: Από Αύγουστο… χειμώνα για τις μεταγραφές

11:14 8/9/2021 - Πηγή: Sport 24

Όσο περνούν οι μέρες και οι τελευταίοι φίλοι του ΠΑΟΚ που περίμεναν ότι η ομάδα τους θα έκανε κίνηση από την αγορά των ελεύθερων εγκαταλείπουν τις ελπίδες τους.

Ο Δικέφαλος κινήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών για την απόκτηση ενός επιτελικού, ωστόσο η ενίσχυση που είχε ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη θέση πίσω από το φορ δεν ήρθε και όπως όλα δείχνουν ο ΠΑΟΚ

θα περιμένει πλέον τον Γενάρη για να κάνει τις διορθωτικές του κινήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι και στην αγορά των ελεύθερων οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έψαξαν να βρουν παίκτη για να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας τους. Μάλιστα όπως έγινε τα τελευταία 24ωρα της κανονικής περιόδου των μεταγραφών δεν κοίταξαν μόνο για επιτελικό αλλά και για ακραίο επιθετικό. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει συγκεκριμένη περίπτωση ποδοσφαιριστή με την οποία ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας τα οικονομικά δεδομένα, αλλά φαίνεται οι συζητήσεις να μην κατέληξαν σε συμφωνία.

Έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ είχε προθεσμία μέχρι την περασμένη Πέμπτη να δηλώσει την λίστα του στην UEFA για τους αγώνες του ομίλου στο Europa Conference League και ακόμη και να αποκτούσε κάποιον ποδοσφαιριστή μετά τις 2/9 θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει μόνο στο πρωτάθλημα.

Η εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου στους παίκτες του

Οι πιθανότητες για μεταγραφή, αν υπάρχουν, μοιάζουν να είναι πλέον απειροελάχιστες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στηριχθεί στο ρόστερ που έχει ήδη διαμορφωθεί τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Γενάρη, όταν και θα ανοίξουν ξανά οι μεταγραφές. Και πάλι η προτεραιότητα θα είναι η απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Ρουμάνος και μετά το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στη Βέροια δήλωσε πως εμπιστεύεται τους παίκτες που έχει στην ομάδα και με αυτούς θα προσπαθήσει να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχουν τεθεί.

"Είμαστε καλά και θα πάμε να παλέψουμε. Κάποια παιχνίδια θα τα πάρουμε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κάποια άλλα παλεύοντας στο γήπεδο για να πάρουμε τις νίκες και τους βαθμούς που θέλουμε" είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα