ΠΑΟΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ολιβέιρα

16:27 4/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τη Λαμία (6/3, 19:00, COSMOTE SPORT 3 HD και Live από το SPORT24) με τον οποίο ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στα σημαντικά της σημερινής (4/3)

προπόνησης συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε να ακολουθεί κομμάτια του προγράμματος των υπολοίπων συμπαικτών του για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε το καλοκαίρι. Ο Πορτογάλος επιθετικός φαίνεται να ανεβάζει ρυθμούς και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του.

Από τους υπόλοιπους, ο Αλεξάντρου Μίτριτσα ακολούθησε δικό του πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον αριστερό προσαγωγό.

"Την Παρασκευή (04.03) το ποδοσφαιρικό τμήμα συγκεντρώθηκε και πάλι στη Νέα Μεσημβρία προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία. Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στην ΑΕΚ έκαναν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και φυσικής κατάστασης. Το άλλο γκρουπ δούλεψε στην τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας και την ανασταλτική λειτουργία.

Ο Νέλσον Ολιβέίρα, συνεχίζοντας το δικό του πρόγραμμα επανένταξης έχει αρχίσει να συμμετέχει σε κομμάτια του κανονικού προγράμματος. Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα γυμνάστηκε μόνος του λόγω των ενοχλήσεων στον αριστερό προσαγωγό. Το Σάββατο (05.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα