ΠΑΟΚ: Αναζητώντας αντίδραση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει αντίδραση στα δυο τελευταία παιχνίδια των playoffs, το σημερινό με τον Ολυμπιακό (20:00, NOVASPORTS PRIME και LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκης και αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, που προηγούνται του τελικού Κυπέλλου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που έχει σπάσει όλα τα

αρνητικά ρεκόρ καταγράφοντας 10 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκης, πηγαίνει στον αγώνα με τους ερυθρόλευκους με πολλά προβλήματα και πάλι και με τη ψυχολογία της στο ναδίρ.

Σε αυτήν επικεντρώθηκαν τόσο ο Ρουμάνος τεχνικός, όσο και ο Βιεϊρίνια, ο πρώτος με ομιλίες προς την ομάδα και ο αρχηγός με το γεύμα των ποδοσφαιριστών.

Αναγκαστικό rotation με το μυαλό στον τελικό

Ο Λουτσέσκου άλλωστε, πέρα από τον Καντουρί δεν είχε να περιμένει, μέχρι την επόμενη εβδομάδα, άλλες επιστροφές. Με τους εδώ και καιρό τραυματίες να παραμένουν στα πιτς, τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι να δείχνουν και αυτοί από την πλευρά τους σκασμένοι και χωρίς να ανακοινωθεί η αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πώς θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος στο Καραϊσκάκης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συγκεκριμένο αριθμό ποδοσφαιριστών διαθέσιμων, τους οποίους προσπαθεί να διαχειριστεί τα τελευταία παιχνίδια. Δεν αποκλείεται στη σημερινή αναμέτρηση να βάλει σε αυτό το αναγκαστικό rotation και παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β΄ που συμπληρώνουν στους πρόσφατους αγώνες την αποστολή, όπως για παράδειγμα ο Μάριος Τσαούσης.

Προβάδισμα για Τσόλακ στην επίθεση

Ο νεαρός είναι πιθανό να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα καλύπτοντας το αριστερό άκρο του Δικεφάλου με έναν από τους Σάστρε ή Τέιλορ στο δεξί. Στο κέντρο της άμυνας είναι ερωτηματικό αν θα ξεκινήσει ο επιβαρυμένος Ίνγκασον με τους Βαρέλα, Μιχάι να είναι ένα πιθανό δίδυμο.

Στα χαφ πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Σβαμπ και αναζητείται ο παρτενέρ του, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά και για την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Ένα σχήμα, αν αποφασιστεί να πάρει ανάσες ο Ζίβκοβιτς μπορεί να έχει Μουργκ, Μίτριτσα και Σοάρες.

Στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου λογικά θα ξεκινήσει αυτή την φορά ο Αντόνιο Τσόλακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα