Παναθηναϊκός: Το ποσοστό μεταπώλησης και η ρήτρα επαναγοράς του Χριστογεώργου από τον ΟΦΗ

09:56 1/2/2023 - Πηγή: Sport 24

Στο φινάλε του εφετινού, χειμερινού μεταγραφικού "παραθύρου" ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ για την παραχώρηση του Νίκου Χριστογεώργου, με τον 23χρονο γκολκίπερ να μετακομίζει στην κρητική ομάδα με συμβόλαιο έως το 2025.

Τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί για τον νεαρό γκολκίπερ, οδήγησαν και στην απόφαση της παραχώρησής του προς τον ΟΦΗ,

ο οποίος είχε ενδιαφερθεί απ’ την στιγμή που έδωσε τον Σόνι Στίβενς στην Ντε Χάαγκ.

Ο Χριστογεώργος δεν είχε χώρο και χρόνο στην πρώτη ομάδα με την παρουσία των Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Γιούρι Λοντίγκιν και οι εμφανίσεις του περιορίζονταν στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού Β’.

Κρίθηκε, λοιπόν, πως θα ήταν προτιμότερο να πάει στον ΟΦΗ για να διεκδικήσει την παρουσία του στα παιχνίδια της κρητικής ομάδας και να δείξει αν μπορεί να σταθεί σε επίπεδο Stoiximan Super League.

Αν αποδείξει ότι... μπορεί, ο Παναθηναϊκός έχει συμπεριλάβει στους όρους της παραχώρησης του 23χρονου γκολκίπερ στον ΟΦΗ και ρήτρα επαναγοράς του (στα πρότυπα του ιταλικού μοντέλου) μέσα στην επόμενη διετία, έναντι ενός ποσού χαμηλότερου των 100.000 ευρώ.

Παράλληλα, στο "τριφύλλι" διατήρησαν κι ένα υψηλό ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνίας τους για την αποδέσμευση του Χριστογεώργου, το οποίο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Κρήτη φτάνει το 30%.

Keywords
Τυχαία Θέματα