Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά όλο το πρόγραμμα ο Σένκεφελντ, κάκωση στο χέρι ο Μακέντα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του και ο Σέρβος είχε κάποιες ευχάριστα νέα.

Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο τον περασμένο Μάιο το απόγευμα της Πέμπτης (7/10) ο Μπαρτ Σένκεφελντ πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού.

Ο Ολλανδός στόπερ έδειξε μεγάλη διάθεση σε όλες τις ασκήσεις και δη στο παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Βέβαια και ο ίδιος θα χρειαστεί το χρόνο του ώστε η ενσωμάτωση του να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή γίνεται καθώς προέρχεται από πολύμηνη απουσία και πρέπει να μπει σιγά-σιγά.

Την ίδια ώρα την Πέμπτη ανέβασε ρυθμό προπόνησης και ο Βέλεθ ο οποίος είχε τραυματιστεί στο ματς με το Βόλο αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Ιωνικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ξεκίνησε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ιωνικό το μεθεπόμενο Σάββατο. Ο Φραν Βέλεθ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας στροφές.

Αντίθετα ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε θεραπεία λόγω κάκωσης στο αριστερό χέρι, ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Σιδεράς, Μπεκ. Απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, κατοχή μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα