Παναθηναϊκός: Μέσα Τσέριν και τρεις "μικροί" για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ

Με προπόνηση στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Νέα Ευκαρπία ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το πρωί της Τρίτης (17/1) την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (Τετάρτη 18/1, 20:30, LIVE SPORT24,

COSMOTE SPORT 1 HD).

Οι "πράσινοι" ταξίδεψαν απευθείας από τα Ιωάννινα στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (16/1) προκειμένου να μην καταπονούνται περισσότερο από συνεχόμενα ταξίδια και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς "υποδέχθηκε" και τους νεαρούς Κρυπαράκο, Συμεωνίδη και Κυριόπουλο, οι οποίοι εντάχθηκαν στο υπόλοιπο γκρουπ της ομάδας στη Θεσσαλονίκη, καθώς στους αγώνες Κυπέλλου πρέπει να δηλώνονται πάντα και δύο παίκτες U20.

Διαθέσιμος για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι πλέον και ο Άνταμ Τσέριν ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες", ενώ εκτός (στην Αθήνα για θεραπείες) παραμένει ο τραυματίας Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Το πρωινό πρόγραμμα της ομάδας στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε με προθέρμανση και ασκήσεις 5-2. Εν συνεχεία όσοι έπαιξαν βασικοί στα Ιωάννινα έκαναν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τον ΠΑΟΚ, βρίσκονται πλέον οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής, Κυριόπουλος, Συμεωνίδης και Κρυπαράκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Μέσα Τσέριν, Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ΠΑΟΚ,panathinaikos, mesa tserin, kypellou elladas Novibet, paok