Παναθηναϊκός: Μειώνονται τα προβλήματα, σε φουλ πρόγραμμα και ο Καρλίτος

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο την Κυριακή (3/4, 19:00) συνεχίστηκε την Παρασκευή με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες όλους τους παίκτες να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Τόσο ο Αϊτόρ όσο και ο Καρλίτος που σε κάποιες από τις προπονήσεις έκαναν αποφόρτιση αλλά και όσοι ξεπέρασαν την ίωση που

τους ταλαιπώρησε και τους άφησε εκτός μάχης από την αναμέτρηση του Γ. Καλαφάτης.

Οι μόνοι απόντες για μια ακόμη μέρα ήταν οι διεθνείς σε Εθνική Ανδρών και Ελπίδων και συγκεκριμένα οι Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Ιωαννίδης και Χριστογεώργος αλλά και οι Μακέντα, Λούντκβιστ.

Τόσο ο Ιταλός επιθετικός όσο και ο Σουηδός μέσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προσπάθεια τους να αφήσουν πίσω τους τραυματισμούς τους και να είναι σε θέση να προσφέρουν στα επόμενα ματς των playoffs και του Κυπέλλου τον Παναθηναϊκό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ αναφέρει: "Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το επόμενο παιχνίδι των play offs με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μακέντα, Λούντκβιστ, ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης".

Keywords
Τυχαία Θέματα