Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το Δ.Σ. του ΟΑΚΑ λόγω των ασφαλιστικών μέτρων της ΕΟΕ

13:59 2/5/2023 - Πηγή: Sport 24

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΕΟΕ οδήγησαν τελικά στην αναβολή του κρίσιμου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (2/5) για αύριο (3/5, 14:00), παγώνοντας την μεταβίβαση του ακινήτου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το μοναδικό θέμα του σημερινού

Δ.Σ ήταν η συζήτηση του τελικού σχεδίου για την Σύμβαση Παραχώρησης του ΟΑΚΑ στην "πράσινη" ΚΑΕ, με την αναβολή του να οδηγεί σε αντίδραση του "τριφυλλιού", που γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ότι αν υπάρξει κι άλλη καθυστέρηση θα καλέσει σε συλλαλητήριο τους οπαδούς του.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ΟΑΚΑ: "Αν υπάρξει πάλι καθυστέρηση, θα καλέσουμε τους οπαδούς μας σε συλλαλητήρια"

Εδώ και καιρό υπάρχει συμφωνία για την πολυετή παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επανέρχεται την Κυριακή 23 Απριλίου στο θέμα, επισημαίνοντας πως οι υπογραφές (αυτό που απομένει πλέον δηλαδή) θα πέσουν πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Όλα αυτά τα σχέδια ωστόσο προς το παρόν έχουν παγώσει.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΟΕ με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε αναφέρει ότι ενώ δεν έχει πρόβλημα για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, εντούτοις ζητάει - πριν συμβεί αυτό - να μην εκδιωχθούν από τους χώρους τα ερασιτεχνικά αθλήματα μέχρι την κατασκευή νέου πολυδύναμου κλειστού γυμναστηρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα