Παγέτ: "Απέρριψα τη Γιουνάιτεντ για να επιστρέψω στη Μαρσέιγ"

Ο Ντμίτρι Παγέτ είναι δίχως αμφιβολία ο σταρ της Μαρσέιγ και η μεγαλύτερη απειλή για τον ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League στην Τούμπα. Στο παιχνίδι της Πέμπτης (14/04) το πιθανότερο είναι ότι θα έχει συμπαραστάτη στην επιθετική γραμμή, καθώς ο Μίλικ αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος και να ξεκινήσει ακόμα και βασικός.

Ο 35χρονος Γάλλος διεθνής μεσοεπιθετικός

υπέγραψε τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν οι φωκαείς επί του Δικεφάλου, με ένα φανταστικό γκολ από μακρινή απόσταση, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πασχαλάκη.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι τον Ιανουάριο του 2017 όταν αποχώρησε από τη Γουέστ Χαμ για τους Μαρσεγιέζους, είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο προτίμησε να είναι πίσω στη Μασσαλία με την οικογένειά του.

"Δεν είμαι κάποιος που ζει με τύψεις. Έκανα μια επιλογή, που σχετιζόταν τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με την οικογένεια μου, να επιστρέψω στη Μασσαλία. Υπήρχαν άλλοι σύλλογοι, μεγάλοι σύλλογοι. Υπήρχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άλλοι. Ήταν μια προσωπική και οικογενειακή επιλογή. Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου", ανέφερε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που είχε το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα