Ολυμπιακός: Ξεπέρασε τις 22.000 η προπώληση εισιτηρίων για το ματς με την Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός δίνει σε περίπου 48 ώρες από τώρα ένα από τα πλέον σημαντικά παιχνίδια του τη φετινή σεζόν καθώς υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Πέμπτης (25/11, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE SPORT24) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

και ο κόσμος της ομάδας διαισθάνεται απόλυτα την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θέλει δώσει δυναμικό "παρών".

Αυτό φαίνεται από τη ζήτηση που υπάρχει για τα εισιτήρια για το ματς με την ομάδα του Βίτορ Περέιρα, αφού η προπώληση έχει ξεπεράσει τις 22.000, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης καθώς η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά.

Σημειώνεται πως οι φίλοι του Ολυμπιακού, μπορούν να κλείσουν τη θέση τους για τον σπουδαίο αγώνα, όπου θα κριθεί η συνέχεια των πρωταθλητών Ελλάδας στα Κύπελλα Ευρώπης, είτε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είτε από τα εκδοτήρια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Την Τετάρτη τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν από τις 10:00 έως τις 18:00, και την Πέμπτη από τις 10:00 το πρωί έως την έναρξη του αγώνα.

Σημειώνεται πως στο αντίστοιχο μας του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός είχε πάρει τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της "Φενέρ", έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα που διέλυσε κάθε αμυντικό σύστημα της ομάδας του Περέιρα έχοντας συμμετοχή και στα τρία γκολ των ερυθρολεύκων, με δύο γκολ και μία ασίστ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα