Ολυμπιακός: Ξεχωριστό πρόγραμμα Χουάνγκ - Βρουσάι, δουλειά σε κυκλοφορία και πίεση οι υπόλοιποι

Με πρωινό πρόγραμμα συνεχίστηκε την Κυριακή (16/7) η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Μιλς της Αυστρίας. Πριν από την έναρξη της προπόνησης γι' ακόμη μία φορά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους μίλησε για λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, οι παίκτες γυμνάστηκαν υπό την καθοδήγηση του Ναδάλες. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ ακολούθησε ξεχωριστό πρόγραμμα, κάνοντας ασκήσεις με τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας, Ιβάν Μπενάσαρ Σάντσεθ, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη του. Ο Βρουσάι επίσης

τον ακολούθησε έπειτα από λίγο κάνοντας ποδήλατο.

Οι υπόλοιποι 23 παίκτες εξασκήθηκαν στο σπριντ, στο σταμάτημα και γενικότερα στον έλεγχο της ταχύτητάς τους. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν σε ένα εκ των γηπέδων του προπονητικού κέντρο, πιάνοντας δουλειά με την μπάλα.

Συγκεκριμένα, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με τέσσερις μπαλαντέρ περιμετρικά ενός οριοθετημένου χώρου. Στόχος ήταν η κυκλοφορία της μπάλας, το πρεσάρισμα και το τελείωμα. Μετά από την ολοκλήρωση συγκεκριμένου αριθμού μεταβιβάσεων υπό πίεση, σκόραραν σε μικρές εστίες.

Ποιότητα στις πάσες και αποστάσεις φώναζε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο δεύτερος προπονητής, Ραούλ Χιμένεθ, ενώ ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος παρακολουθούσε ζητούσε από τους παίκτες που αμύνονταν διαρκή πίεση σ' εκείνους που είχαν την κατοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα