Ολυμπιακός Β' - Ηρακλής 0-0: Είχαν τις ευκαιρίες τους, αλλά έμειναν στο μηδέν

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β' και τον Ηρακλή για την 24η αγωνιστική του α' ομίλου της Super League 2, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε 0-0. Ο Γηραιός είναι στην 5η θέση με 33 πόντους, ενώ στην 9η θέση με 29 η δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Στο 5ο λεπτό ο Ολυμπιακός

Β' έχασε καλή ευκαιρία. Ο Βοΐλης από τα αριστερά, γύρισε στον Σουρλή, ο οποίος πλάσαρε άστοχα από την καρδιά της περιοχής. Στο 10ο λεπτό ο Κωστή δοκίμασε το πόδι του με σουτ έξω από την περιοχή, με τον κίπερ των φιλοξενουμένων να απομακρύνει. Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς μεγάλες στιγμής.

Ο Ηρακλής εμφανίστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος. Στο 63' ο Τομάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν έπιασε σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά όχι όπως θα ήθελε, με την μπάλα να φεύγει άουτ. Στο 72' ο Πατράλης σούταρε, με την μπάλα να κοντράρει και να φεύγει ελάχιστα κόρνερ, ενώ στη συνέχεια ο Χρουσιέλ ήταν άστοχος από κοντά.

Στο 86ο λεπτό οι ερυθρόλευκοι έτρεξαν στην αντεπίθεση με προϋποθέσεις, με τον Παπαστεριανό να σταματάει αντικανονικά τον Σουρλή. Στο 87' ο Βοΐλης έπιασε το σουτ στην κίνηση από κοντά, όμως δεν εύστοχος. Μέχρι και το τέλος οι δύο ομάδες έψαξαν τρόπο να γίνουν απειλητικές, αλλά το 0-0 έμεινε έως το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Τζολάκης, Καρμπόβνικ (89' Νταμπό), Κινκουέ, Μπαγκαλιάνης, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ντόι, Λιάτσος (66' Μαρίνος), Κωστή (71' Νίκολιτς), Βοΐλης (89' Πινακάς), Α.Μπα. ΗΡΑΚΛΗΣ: Παλαβράκης, Πανάγου, Σγουρής (46' Χρουσιέλ), Παπαστεριανός, Πήλιος, Τομάς (90+2' Γιουμπιτάνα), Ναπολιτάνο (77' Σίλβα), Πατράλης, Μασούρας (77' Κάκκο), Καρτσαμπάς (90+2' Μπαστακός), Άλεξιτς. Η βαθμολογία
Keywords
Τυχαία Θέματα