Ολυμπιακός: Στο Μαρόκο ο Ελ Κααμπί για την εθνική του ομάδα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Φραν Ναβάρο μέσα στο Σαββατοκύριακο ως δανεικό από την Πόρτο με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι ενισχύοντας την επιθετική του γραμμή. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ ζήτησε ο Ισπανός σέντερ φορ να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, καθώς ο Ελ Κααμπί αναχώρησε

για την πατρίδα του.

Ο στράικερ των ερυθρόλευκων κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Μαρόκου για την τελική φάση του Κόπα Άφρικα και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην αποστολή την 1η Ιανουαρίου, καθώς την επομένη θα ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ολυμπιακός: Οι αναμετρήσεις που αναμένεται να χάσει ο Ελ Κααμπί λόγω του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πέδρο Άλβες προσπάθησε να εξασφαλίσει λίγα εικοσιτετράωρα άδεια στον Ελ Κααμπί, αλλά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Μαρόκου, Βαλίντ Ρεγκραγκί ήταν κατηγορηματικός ότι ήθελε τον παίκτη από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και έτσι ο αριστεροπόδαρος άσος ταξίδεψε στην πατρίδα του.

Ο Καρβαλιάλ έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο μόνο τον Γιόβετιτς για την κορυφή της επίθεσης ενόψει του αγώνα με τη Λαμία (3/1), καθώς ο Ελ Κααμπί αναχώρησε για το Μαρόκο και ο Ελ Αραμπί βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από την θλάση που είχε υποστεί στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος προπονητής αναμένει άμεσα την άφιξη του Φραν Ναβάρο, τον οποίο θέλει στη Λαμία, αλλά κυρίως ενόψει των ντέρμπι με την ΑΕΚ (7/1) στο πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό (10/1 και 17/1) στο Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα