Ολυμπιακός: Προχωράει για να κλείσει εξτρέμ και κεντρικό μεσοεπιθετικό

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την υλοποίηση του μεταγραφικού του σχεδιασμού και σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε συζητήσεις με εξτρέμ και επιθετικό μέσο από τη διεθνή αγορά. Σχετικά με τον πρώτο, καταβάλλεται προσπάθεια ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς μέχρι να αναχωρήσει η αποστολή των ερυθρόλευκων για την Αυστρία στις 22 Ιουνίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και σειρά φιλικών αγώνων.

Η πειραϊκή

ομάδα έχει ψαχτεί το τελευταίο διάστημα για αρκετούς εξτρέμ μεταξύ των οποίων για τους Γιασίν Μπραχίμι και Κάιλ Λάριν που μένουν ελεύθεροι από την Αλ Ραγιάντ και την Μπεσίκτας αντίστοιχα και έχουν υψηλό κασέ. Επίσης, πληροφορίες από το εξωτερικό φέρουν τον Ολυμπιακό να έχει ασχοληθεί με άλλους δύο ελεύθερους ποδοσφαιριστές, τον Γιουσέφ Μπελαϊλί και τον Κρίστιαν Τέγιο, οι οποίοι αγωνίζονταν στην Μπρεστ και στην Μπέτις αντίστοιχα.

Ο Μπραχίμι και ο Μπελαϊλί είναι δύο παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και στις τρεις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ. Και στα πλάγια και ως περιφερειακοί επιθετικοί. Πληρούν δηλαδή τις προδιαγραφές που θέλει ο Μαρτίνς. Ο Λάριν έχει χρησιμοποιηθεί ως εξτρέμ αλλά και ως σέντερ φορ, ενώ ο Τέγιο είναι κλασικός πλάγιος επιθετικός. Στα υπόψη είναι και ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ για τον οποίο η Λουντογκόρετς φέρεται να ζητάει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ασχολείται και με άλλους δύο – τρεις εξτρέμ, ένας εκ των οποίων έχει αγωνιστεί στην Αγγλία. Όλα δείχνουν ότι η επόμενη εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για την απόκτηση του πλάγιου επιθετικού, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να τον έχει σύντομα στη διάθεσή του.

Παρεμπιπτόντως δεν αποκλείεται μέσα στο καλοκαίρι να προκύψει ανάγκη ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για δεύτερο εξτρέμ. Διότι κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει αυτή τη στιγμή το ενδεχόμενο να φτάσει πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ για την πώληση του Μασούρα, τον οποίο καλοβλέπουν ομάδες από την Ιταλία και την Τουρκία.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Λόπες επέστρεψε στη Σεβίλλη, ο Ονιεκουρού είναι προς πώληση και ο Βρουσάι δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Από την άλλη αναμένεται να δοκιμαστεί ο Ντιμπί Κεϊτά, για τον οποίο έχουν πολύ καλή άποψη στο Ρέντη.

Σε ό,τι αφορά τον δημιουργικό κεντρικό μεσοεπιθετικό, από την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν διαρρέουν για την ώρα το παραμικρό. Είναι πολύ προσεκτικοί στις επαφές τους και στις διαπραγματεύσεις τους. Κάποιες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να συζητά για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις “8” και “10”, ποιοτικό και με αρκετές παραστάσεις.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις επαφές τους με τεχνικούς διευθυντές, κυρίως από την Ιταλία και την Ισπανία, προκειμένου να καταλήξουν σε αυτόν που θωρούν τον καταλληλότερο και ταιριάζει στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα