Ολυμπιακός: Ο Τζορτζ Πάπας λιώνει στην προπόνηση και βρίσκει κίνητρο μέσα από μία ατάκα

Ο Τζορτζ Πάπας έχει κερδίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος δήλωσε πρόσφατα στο Show Must Go On και τον Παντελή Διαμαντόπουλο, πως υπάρχει πλάνο για την καλύτερη εκμετάλλευσή του από τον Ολυμπιακό. "Πέρα από τον χαβαλέ, το παιδί βελτιώνεται, δουλεύει φοβερά. Έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο. Πιστεύω ότι αδικήθηκε από την κλάση των άλλων παικτών. Έπρεπε να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Έχουμε ένα πλάνο για αυτόν και θα παίξει περισσότερο του χρόνου", είχε αναφέρει ενδεικτικά ο Έλληνας

τεχνικός.

Ο ομογενής γκαρντ των ερυθρολεύκων γνωρίζει πως η ευκαιρία που του δίνεται στους ερυθρόλευκους είναι μεγάλη, για αυτό και λιώνει στην προπόνηση στη διάρκεια της offseason προκειμένου να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

"Άφησε τους να παρακολουθούν. Ο μόνος δρόμος είναι προς τα πάνω" έγραψε στη λεζάντα του VIDEO που ανέβασε στα social media, στο οποίο εμφανίζεται να κάνει τόσο ασκήσεις ενδυνάμωσης/αύξησης της μυϊκής μάζας στο γυμναστήριο, όσο και διάφορες ασκήσεις μέσα στο παρκέ, για να βελτιώσει την τεχνική του επάρκεια.

Μάλιστα, σε ένα σημείο του VIDEO φαίνεται να έχει δίπλα του ένα χαρτί που γράφει: "Πολύ λίγος για την EuroLeague", μια ατάκα που πιθανότατα έχει ακούσει στη διάρκεια της rookie σεζόν του στην Ευρώπη και η οποία του δίνει κίνητρο για τη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα