Ολυμπιακός, μεταγραφές: Σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τορίνο για την αγορά του Ράντονιτς

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Τορίνο για την απόκτηση του Νεμάνια Ράντονιτς (1.85μ) βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι συζητούν με την ιταλική ομάδα για την αγορά των δικαιωμάτων του 28χρονου Σέρβου εξτρέμ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, η Τορίνο αξιώνει γύρω στα 2.500.000

ευρώ για την παραχώρηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή (τον απέκτησε 1.700.000 από τη Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι), επικαλούμενη και το έντονο ενδιαφέρον της Μαγιόρκα, της Μόντσα και της Σαλερνιτάνα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει για την ώρα διαφορά στο οικονομικό, αλλά εκτιμάται ότι η απόσταση είναι τέτοια που μπορεί να γεφυρωθεί άμεσα κι ότι ο Ολυμπιακός κι η Τορίνο μπορούν να τα βρουν μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός καλύπτει τα "θέλω" του Ράντονιτς

Σε ό,τι αφορά τον Ράντονιτς είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, με την πειραϊκή ΠΑΕ να καλύπτει τα "θέλω" του ποδοσφαιριστή σχετικά με το οικονομικό και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Σέρβος επιθετικός, ο οποίος σε τρεις εβδομάδες θα κλείσει τα 28, πιέζει από την πλευρά του με τον τρόπο του την ιταλική ομάδα για την παραχώρησή του.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να προσπεράσει τα όποια εμπόδια υπάρχουν αυτή τη στιγμή για τη μεταγραφή του Ράντονιτς, καθώς από τη μία έχει τις υψηλές απαιτήσεις της Τορίνο κι από την άλλη έχει να ανταγωνιστεί ομάδες, που ναι μεν δεν είναι πρώτης γραμμής, αλλά αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της Serie A και της La Liga.

Ο Ράντονιτς είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και παλαιότερα, όταν αγωνιζόταν στη Μαρσέιγ και στην πειραϊκή ομάδα ευελπιστούν αυτή τη φορά να τον κάνουν δικό τους.

Ο Σέρβος εξτρέμ έχει 10 συμμετοχές και τρία γκολ φέτος με την Τορίνο και έχει χρησιμοποιηθεί τόσο στα πλάγια, όσο κι ως περιφερειακός επιθετικός πίσω από τον σέντερ φορ.

Ο έμπειρος επιθετικός στις δύο σεζόν που έχει αγωνιστεί στην ιταλική ομάδα (την πρώτη ως δανεικός από την Μαρσέιγ) μετράει συνολικά 41 αγώνες, επτά τέρματα και τέσσερις ασίστ.

Ο Νεμάνια Ράντονιτς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παρτίζαν και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στη Ρόμα παίζοντας στην ομάδα Κ19.

Ακολούθησαν η Έμπολι, ο δανεισμός του στην Τσουκαρίτσκι, η μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα αντί 3.000.000, ενώ στη συνέχεια (το καλοκαίρι του 2018) τον απέκτησε η Μαρσέιγ έναντι 12.000.000 ευρώ.

Έπαιξε επίσης ως δανεικός στη Χέρτα, στην Μπενφίκα και στην Τορίνο η οποία το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη γαλλική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα