Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Νάπολι για Σισέ, σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ένας εκ των βασικών υποψηφίων για το κέντρο της άμυνας της Νάπολι εμφανίζεται να είναι ο Παπέ Αμπού Σισέ, μετά τη συμφωνία της ιταλικής ομάδας με την Τσέλσι για την παραχώρηση του Καλιντού Κουλιμπαλί αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι "παρτενοπέι" αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου στόπερ και, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, έχουν εστιάσει σε τρεις παίκτες.

Πρώτος στη λίστα της Νάπολι φέρεται να είναι ο Μιν Γιάε Κιμ της Φενέρμπαχτσε. Στην πρώτη κρούση που έγινε η τουρκική ομάδα φέρεται να ζήτησε το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης

του Νοτιοκορεάτη που, σύμφωνα με αναφορές στη γειτονική χώρα, ανέρχεται στα 20 εκατ. ευρώ.

Η ιταλική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με εκείνη της Κωνσταντινούπολης σε μία προσπάθεια να συμφωνήσει για τον παίκτη σε ένα μικρότερο ποσό.

Δεύτερος στη σχετική λίστα εμφανίζεται ο Παπέ Αμπού Σισέ, συμπαίκτης του Κουλιμπαλί στην Εθνική Σενεγάλης. Μάλιστα, οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις των ανθρώπων της Νάπολι, αλλά για την ώρα δεν έχει κατατεθεί επίσημη προσφορά στους ερυθρόλευκους.

Κατά τους Ιταλούς, υπάρχει και τρίτη λύση, αυτή του Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Λάτσιο, αλλά αυτό που προβληματίζει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι φέρεται να είναι η ηλικία του ποδοσφαιριστή -είναι 34 στα 35.

Σχετικά με τον Σισέ, εκτός από τη Νάπολι, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ομάδες από την Γερμανία, τη Γαλλία και την Αγγλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα