Ολυμπιακός: Δεύτερη μέρα προπονήσεων με επίσκεψη από Στουτγκάρδη και δώρα στο σταφ του κέντρου

13:16 7/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο περίεργος καιρός της Πέμπτης (6/7) έδωσε τη θέση του σ' ένα ηλιόλουστο και ζεστό πρωινό την Παρασκευή (7/7). Οι παίκτες του Ολυμπιακού προετοιμάζονται στο Βάτενς στην Αυστρίας, με το βλέμμα στο πρώτο φιλικό κόντρα στην Σλοβάτσκο το Σάββατο (7/7, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE

SPORT24).

Όπως συνηθίζεται η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις υπό τις οδηγίες του Βίκτορ Λαφουέντε Ναδάλες. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ πιο πέρα παρακολουθούσε συγκεντρωμένος τους ποδοσφαιριστές του, με τους οποίους θα δουλέψει για το παιχνίδι κόντρα στην τσεχική ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν και μία επίσκεψη. Ο κύριος Φώτης, οπαδός του Ολυμπιακού, ταξίδεψε από την Στουτγκάρδη στην Αυστρία, 380 χιλιόμετρα, προκειμένου να συναντήσει τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, όπως και να παρακολουθήσει το αυριανό φιλικό. Επισκέπτεται τα τελευταία 20 χρόνια τα "καμπς" της αγαπημένης του ομάδας και φέτος δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση.

Παράλληλα, δύο φανέλες του Ολυμπιακού ήταν στημένες έξω από τα αποδυτήρια. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων περνούσαν για να τις υπογράψουν.

Πρόκειται για τα δώρα που δόθηκαν στο σταφ του προπονητικού κέντρου, το οποίο φροντίζει να είναι τα πάντα στην εντέλεια και να προσφέρει στην αποστολή του Ολυμπιακού, όλες τις ανέσεις για να δουλεύουν απρόσκοπτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα