Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Φορτούνης, έχει ακόμη ενοχλήσεις στο πόδι

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ανακοίνωσε αποστολή ενόψει του αγώνα ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο (27/4, 20:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από το SPORT24), αλλά οι τελευταίες πληροφορίες φέρουν τον Κώστα Φορτούνη να μην προλαβαίνει το παιχνίδι.

Ο έμπειρος κεντρικός μεσοεπιθετικός

δεν ήταν στην 23άδα των ερυθρόλευκων που είχε ταξιδέψει την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον δικέφαλο του Βορρά (0-0), λόγω του τραυματισμού του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαϊδης. Ο Φορτούνης είχε χτυπήματα στη φτέρνα και στα δάχτυλα του ποδιού του και οι πληροφορίες αναφέρουν πως εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις.

Ο Έλληνας άσος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τουλάχιστον στον βαθμό που θα ήθελε ο ίδιος και το τεχνικό επιτελείο για ένα τέτοιο παιχνίδι και όλα δείχνουν πως δεν θα αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ.

Αντίθετα, ο Αγκιμπού Καμαρά και ο Ματιέ Βαλμπουενά φέρονται να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, την Τετάρτη (27/4) το πρωί θα υποβληθούν σε ένα ακόμη τεστ στο Ρέντη και, λογικά, θα είναι στην 20άδα του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα