Ολυμπιακός: Αχώριστοι από την πρώτη στιγμή της σχέσης τους ο Ποντένσε με την σύζυγό του

Ο Ποντένσε συνηθίζει, όπως φαίνεται, να επισκέπτεται το ΣΕΦ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είδε από κοντά την αναμέτρηση των μπασκετικών ερυθρόλευκων με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο 28χρονος βρέθηκε στις κερκίδες του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και πανηγύρισε μαζί με την σύζυγό του, Κάιρα Μπισκόβσκι τη νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα (88-83) για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

Η αγαπημένη του Ποντένσε είναι πάντοτε στο πλευρό του, το ζευγάρι είναι αχώριστο από τη στιγμή που άρχισαν τη σχέση τους αρκετά χρόνια πριν.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε κάνει μία ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, στη διάρκεια των διακοπών τους το 2020.

Αν και πέρασαν δύο χρόνια από εκείνη την μέρα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία εντυπωσιακή τελετή, έχοντας στο πλευρό τους του αγαπημένους τους ανθρώπους.

Μόλις τέσσερις μήνες μετά το μυστήριο ανακοίνωσαν μέσω ενός ποστ στο Instagram πως θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Το φύλο του οποίου αποκαλύφθηκε έπειτα από ένα σουτ του Πορτογάλου.

Το κοριτσάκι τους ήρθε στον κόσμο το Απρίλιο που μας πέρασε (11/05/2023) ολοκληρώνοντας την ευτυχία της δικηγόρου και του παίκτη των ερυθρόλευκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα