Ολλανδία - Ελλάδα 31-25: Το πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε στα playoffs του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2025

Η Εθνική Ελλάδος μετά τη συμμετοχή της στο Euro 2024 δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την παρουσία της και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025. Στη ρεβάνς με τους Ολλανδούς στο Αϊντχόφεν η "γαλανόλευκη" ηττήθηκε 31-25 και αποκλείστηκε στα playoffs, αφού δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί τη νίκη της με 31-27 στην Κοζάνη.

Η Ελλάδα

κυνήγησε την πρόκριση για να επιστρέψει στο Παγκόσμιο έπειτα από 20 χρόνια μετά την τελευταία της παρουσία, η οποία ήταν το μακρινό 2005 στην Τυνησία.

Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2025 είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί σε Κροατία, Δανία και Νορβηγία το διάστημα 14 Ιανουαρίου με 2 Φεβρουαρίου.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα με αντίπαλο την Ολλανδία έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας με απολογισμό έξι ήττες και μία ισοπαλία.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Όλσον): Στάβαστ, Φαν Ζούντερτ, Τεν Φέλντε, Μπλάουμ Σουνάκερ, Ντόρτζελο, Σάγκεν, Κόι, Γκένεν, Νίελς Φερστάινεν, Κλέικερς, Στάιν, Γιομ Σμιτ, Αλεκ Σμιτ, Αριαν Φερστάινεν, Μπάιγενς.

ΕΛΛΑΔΑ (Ζαραβίνας): Παναγιώτου, Μπόσκος, Λιάπης, Μάλλιος, Παπάζογλου, Μιχαηλίδης, Πασσιάς, Τόσκας, Μπουκοβίνας, Παπαβασίλης, Τζηράς, Κανδύλας, Παπαδιονυσίου, Αραμπατζής, Σάββας, Κεδέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολλανδία - Ελλάδα 31-25, Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, 2025,ollandia - ellada 31-25, pagkosmiou protathlimatos, 2025