Οι τρελαμένοι οπαδοί των Νικς δίνουν χρώμα στο ΝΒΑ

Για χρόνια, για πολλά χρόνια, ο οργανισμός έμοιαζε καταραμένος και καταδικασμένος να αποτυγχάνει. Η Νέα Υόρκη είναι η καρδιά της γης, όμως οι Νικς είχαν συνηθίσει την απογοήτευση, το κοινό τους είχε κουραστεί να τους υποστηρίζει και το Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν γέμιζε από τουρίστες που ήθελαν απλώς να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα του ΝΒΑ. Όλα αυτά, ανήκουν στο παρελθόν!

Νέα διοίκηση, νέος προπονητής, νέα

αύρα στο Μεγάλο Μήλο, με αποτέλεσμα να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 38-30, πάνω από τους Ατλάντα Χοκς, τους Μαϊάμι Χιτ, τους Μπόστον Σέλτικς, τους Σάρλοτ Χόρνετς, τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς και τους Ιντιάνα Πέισερς που συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα, πάνω και από τους Μπουλς, τους Ράπτορς, τους Μάτζικ, τους Καβαλίερς και τους Πίστονς που συμπληρώνουν την Περιφέρεια.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας οι Νικς επικράτησαν των Κλίπερς στο Στέιπλς Σέντερ, με τους οπαδούς τους να στήνουν ένα απίθανο γλέντι στους περιβάλλοντες χώρους του γηπέδου του Λος Άντζελες. Αυτό θα κάνουν στο εξής σε κάθε πόλη, καθώς ο Τομ Τίμποντο έχει αναγεννήσει την ομάδα, μια ομάδα που το ΝΒΑ έχει ανάγκη για να γίνει ακόμη πιο παγκόσμιο, ακόμη πιο ελκυστικό.

Photo credits: 2021 Frank Franklin II/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα