Ο Τζέι Τζέι Ρέντικ προτιμάει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον φίλο του, Τζοέλ Εμπίντ, για MVP

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ψηφίζει για MVP της φετινής σεζόν στο NBA ο Τζέι Τζέι Ρέντικ, παρότι διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Σίξερς, Τζοέλ Εμπίντ, ο οποίος αποτελεί από τα φαβορί, μαζί με τον Greek Freak και τον Νίκολα Γιόκιτς για το εν λόγω

βραβείο.

"MVP για μένα είναι ο Γιάννης, δεύτερος ο Εμπίντ, τρίτος ο Γιόκιτς και ακολουθούν οι Τζέισον Τέιτουμ και Ντόνοβαν Μίτσελ. Δεν νομίζω ότι ο Γιάννης θα κερδίσει το βραβείο, αλλά για εμένα είναι MVP αυτή τη σεζόν. Όσο περισσότερο το σκεφτόμουν και προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου για το αντίθετο, δεν τα κατάφερνα - είναι MVP.

Ο καλύτερος παίκτης στην καλύτερη ομάδα. Έχει καλύτερο ποσοστό νικών από τον Εμπίντ και τον Γιόκιτς. Σκέφτηκα ότι θα ήταν δύσκολο για μένα να τον επιλέξω, λόγω του αριθμού των παιχνιδιών που έχει παίξει, αλλά τελικά ο Γιόκιτς έπαιξε 69, ο Εμπίντ 68 και ο Αντετοκούνμπο 63. Είναι πάνω κάτω στα ίδια.

Ο Γιάννης είναι ο πρώτος στην αναλογία πόντων ανά λεπτό και είχε κατά μέσο όρο 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ, με ευστοχία άνω του 50%. Μόνο ο Γουίλτ Τσάμπερλεϊν το είχε κάνει αυτό, αλλά ο Γιάννης είχε 55%. Έξι στους επτά παίκτες που είχαν στο παρελθόν αντίστοιχα νούμερα κέρδισαν το βραβείο του MVP. Δεν νομίζω ότι θα συμβεί αυτή τη φορά, αλλά κατά τη γνώμη μου, ο Γιάννης πρέπει να το κερδίσει.

Ο Εμπίντ πιθανότατα θα κερδίσει το βραβείο, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να το πάρει επειδή οι άλλοι δύο υποψήφιοι έχουν ήδη κερδίσει ήδη βραβεία MVP. Το ερώτημα είναι το αξίζει κάποιος ή όχι; Στην πραγματικότητα και οι τρεις το αξίζουν, αλλά νομίζω πως ο Γιάννης το αξίζει λίγο παραπάνω.

Η αφήγηση που προσπαθούν να δημιουργήσουν, δεν με επηρεάζει καθόλου. Ο Εμπίντ αξίζει το βραβείο και στοιχηματίζω ότι θα το πάρει, αλλά στις δικές μου ψήφους είναι δεύτερος. Τζόελ, ξέρω ότι θα νευριάσεις, αλλά εξακολουθώ να σε αγαπώ.

Στο κάτω κάτω οι Μπακς είναι η καλύτερη ομάδα στο NBA και ο Γιάννης κυριάρχησε. Η Φιλαδέλφεια είχε καλύτερο ποσοστό νικών χωρίς τον Εμπίντ. Όταν έπαιζε ο Αντετοκούνμπο, το Μιλγουόκι είχε περίπου το 75% των νικών. Δεν με νοιάζει τι συνέβη το 2020 ή προηγούμενες σεζόν. Ο Γιάννης είναι ο MVP μου", είπε αναλυτικά στο νέο επεισόδιο του "The Old Man and the Three" podcast ο Ρέντικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα