Ο Νέιτ Γουόλτερς στο SPORT24: "Σκάψαμε μόνοι μας το λάκκο μας, είμαστε καλύτεροι όταν τρέχουμε"

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε διπρόσωπος στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Παρτίζαν και γνώρισε ήττα με 91-89 από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο πλαίσιο αναμέτρησης για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, πέφτοντας έτσι στο 1-5. Βασική αιτία για το εν λόγω, όπως και για κάποια από τα προηγούμενα

αρνητικά αποτελέσματα είναι η έλλειψη διάρκειας που εμφανίζουν οι πράσινοι, σύμφωνα με όσα είπε ο Νέιτ Γουόλτερς στο SPORT24.

Συνέντευξη στη Βασιλική Καραμούζα

Ήταν ένα αρκετά έντονο παιχνίδι, τι πήγε λάθος και ήρθε αυτή η ήττα;

"Απογοητευτική ήττα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα, βρισκόμασταν πίσω σε όλο το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις και να κερδίσεις όταν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να παίζουμε πολύ καλύτερα από αυτό, ιδίως εντός έδρας. Πρέπει να έχουμε ενέργεια από την αρχή και να σταματήσουμε να βάζουμε τους εαυτούς μας σε δύσκολη θέση μέσα στα παιχνίδια".

Δεν βρέθηκες στην αρχική πεντάδα και αγωνίστηκε μόλις 21'31". Σχετίζεται αυτό με τη φυσική σου κατάσταση ή ήταν απόφαση του προπονητή;

"Αισθάνομαι καλά. Είναι δύσκολη η επάνοδος όταν έχεις μείνει έξω τον πρώτο μήνα της σεζόν, αλλά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει, γιατί δυσκολευόμαστε αρκετά. Προσπαθώ να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ".

Μετά την ανάπαυλα εμφανιστήκατε στο παρκέ με εντελώς διαφορετική νοοτροπία και αμυντική κυρίως προσέγγιση. Τι άλλαξε;

"Τους αφήσαμε να σκοράρουν 54 πόντους στο πρώτο μέρος. Δεν είχαμε ενέργεια στην αρχή. Πρέπει να παίζουμε 40 λεπτά αν θέλουμε να κερδίζουμε. Στο δεύτερο μέρος βγάλαμε την απαιτούμενη ένταση, κάναμε ένα σερί, αλλά δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις όταν βρίσκεσαι να χάνεις με 15 ή 20 πόντους τόσο νωρίς στο παιχνίδι.

Παίξαμε καλύτερη άμυνα μετά το ημίχρονο, γιατί στην αρχή δεν πιέζαμε όσο έπρεπε πάνω στην μπάλα, ώστε να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα. Έβαλαν και κάποια δύσκολα σουτ. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα όταν τρέχουμε στην επίθεση".

Έχεις αφήσει πίσω τον τραυματισμό σου, έγινε και η προσθήκη του Μπέικον. Πόσο σύντομα θα δούμε, λοιπόν, την πλήρη δυναμική της ομάδας;

"Ευελπιστώ πολύ σύντομα. Σκάψαμε μόνοι μας το λάκκο μας. Είμαστε στο 1-5 στην EuroLeague. Πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε μια ολόκληρη εβδομάδα προπονήσεων μπροστά μας μιας και δεν έχουμε παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο, οπότε ελπίζω ότι θα δέσουμε όλοι μαζί αν θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν και να βγούμε από την τρύπα που έχουμε μπει".

Keywords
Τυχαία Θέματα