Ο μαγικός κόσμος της EON ανοίγει για τέσσερις μέρες, δες δωρεάν τους αγώνες της Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ

Ο τρόπος που βλέπουμε τηλεόραση έχει πια αλλάξει. Η EON, η νέα πλατφόρμα της NOVA, ήρθε και έφερε τα πάνω κάτω σε όλες μας τις τηλεοπτικές συνήθειες προσφέροντας στον τηλεθεατή πολλές καινοτόμες υπηρεσίες.

Οι άνθρωποι της NOVA έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και στο περιεχόμενο αφού προσφέρουν premium κινηματογραφικό και αθλητικό υλικό ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει ο χρήστης.

Ο στόχος τους

ήταν να προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο για όλα τα μέλη της οικογένειας και είναι κάτι που το κάνουν και με το παραπάνω συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής και το πλούσιο, πλήρες και πολυποίκιλο περιεχόμενο, που είναι καλύτερο από ποτέ.

Η επίσημη αγαπημένη παίζει μπάλα στην EON

Μέσα από αυτό το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο δε θα μπορούσε να απουσιάζει η επίσημη αγαπημένη. Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα παίζει στην EON.

Η Nova έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη ζωντανή προβολή των αγώνων της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ στην προκριματική και τελική φάση του FIBA Basketball World Cup 2023 αλλά και του Εurobasket 2025.

Η αρχή γίνεται με τα προκριματικά του Mundobasket 2023 τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά από την EON και τα κανάλια Novasports. Μάλιστα, με την προσφορά της Nova μπορείτε για τέσσερις ημέρες να δείτε δωρεάν τους αγώνες της Εθνικής με τη Μεγάλη Βρετανία και την Λευκορωσία.

Πώς να ενεργοποιήσετε την προσφορά

Ξεκινώντας από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ με τη Μεγάλη Βρετανία, η ΕΟΝ σού δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τα αθλητικά και επιλεγμένα ψυχαγωγικά κανάλια, μέχρι και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου με τον αγώνα της Εθνικής ενάντια στη Λευκορωσία.

Η διαδικασία για να αποκτήσεις δωρεάν πρόσβαση στην ΕΟΝ είναι πολύ απλή: Το μόνο που έχουν να κάνουν οι τηλεθεατές είναι να μπουν στο nova.gr/fiba/ και να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής.

Στη συνέχεια θα τους σταλεί ένας μοναδικός κωδικός με τον οποίο θα μπορούν να ξεκλειδώσουν τον υπέροχο κόσμο της ΕΟΝ από τις 25 μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου στον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone τους.

Πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια

Η Nova έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με τα 4 μεγαλύτερα στούντιο του Χόλιγουντ, UNIVERSAL, SONY PICTURES, MGM, WARNER BROS, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα, έτσι οι πιο πρόσφατες ταινίες είναι διαθέσιμες τώρα, είτε live ή on demand.

Συνολικά θα βρείτε On Demand περισσότερες από 2.300 ταινίες και επεισόδια σειρών, ενώ πάνω από 300 πρεμιέρες ταινιών θα είναι διαθέσιμες στην τηλεόρασή σας. Παράλληλα, στην EON θα βρείτε τα περισσότερα και πλουσιότερα παιδικά κανάλια, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα στην Ελλάδα, χωρίς διαφημίσεις, και με προηγμένες δυνατότητες γονικού ελέγχου.

Πάμε όμως και σε αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο εμάς τους άνδρες, τα αθλητικά. Στην ΕΟΝ θα βρείτε αποκλειστικό περιεχόμενο με περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 κορυφαίες διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ από την Ελλάδα και διεθνώς.

Όλα αυτά μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τα 9 αθλητικά κανάλια της Nova για να μη χάσετε ούτε στιγμή από τη δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα