Ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με καρκίνο

Ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ είχε το χαρακτήρα και τη στόφα του νικητή κατά τη διάρκεια της πολύ μεγάλης καριέρας του στα γήπεδα και τώρα είναι έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη, με τον Πορτορικανό παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να γνωστοποιεί μέσω video που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου.

"Ως άνθρωπος που έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου, πρέπει να σας ενημερώσω ότι στις 2 Νοεμβρίου

έγινε γνωστό ότι πάσχω από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όλοι στην οικογένειά μου είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε με θετική σκέψη, παρ' όλο που δεν είναι εύκολο.

Θα δώσω το μέγιστο όπως έκανα πάντα στο γήπεδο και σε όλες τις προηγούμενες δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Ζητάμε μόνο να προσευχηθείτε για εμάς. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους νέους ηλικίας 45 έως 50 ετών.

Μην φοβάστε την κολονοσκόπηση. Η θεραπεία είναι η πρόληψη. Πρέπει να το σκεφτείτε. Πίστευα πως ήταν κάτι άλλο, αλλά έκανα το τεστ, προέκυψε ότι έχω αυτό τον καρκίνο", δήλωσε ο 60χρονος Ορτίθ, που είχε στο πλευρό του, στο video που δημοσίευσε, τη σύζυγό του, Σίλβια Ρίος.

Σημειώνεται πως ο Ορτίθ έχει κάνει τεράστια καριέρα αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στον μαγικό κόσμο του NBA και στις δύο υπερδυνάμεις του ισπανικού αθλητισμού, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, ενώ έχει τιμήσει το ελληνικό πρωτάθλημα επί σειρά ετών φορώντας τη φανέλα της Λάρισας, του Ηρακλείου, του Άρη (κατέκτησε μαζί του το Κύπελλο Κόρατς τη σεζόν 1996-97) και του ΠΑΟΚ.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

Keywords
Τυχαία Θέματα