Ο ατζέντης του Μπιλάλ στο SPORT24: "Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, μένει με σαφές πλάνο για ρόλο και χρόνο στην πρώτη ομάδα"

Δεν είναι η μόνη εκκρεμότητα των αναπτυξιακών ομάδων του Παναθηναϊκού το στάτους και το μέλλον στο "τριφύλλι" του Μπιλάλ Μαζάρ. Είναι όμως ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα το κατά πόσον θα επιτευχθεί συμφωνία επέκτασης συμβολαίου του Αιγύπτιου επιθετικού, ειδικά συνυπολογίζοντας την πέραση που έχει ο 20χρονος φουνταριστός στη διεθνή αγορά.

Νωπή η πρόταση που λίγο μετά τον αποκλεισμό της

στα προκριματικά του Champions League κατέθεσε -και απορρίφθηκε χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση- η Μαρσέιγ, συχνές πυκνές οι αναφορές των κατά τόπους media για ενδιαφέρον ομάδων από κάθε γωνιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Πρώτος σκόρερ του περυσινού UEFA Champions League Youth γαρ ο Αιγύπτιος, βασικό στέλεχος πλέον και των φυτωριακών αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας του.

Δύσκολη η αποσαφήνιση της κατάστασης, αλλά και προθέσεων, προς αυτή την κατεύθυνση το SPORT24 απευθύνθηκε στον ατζέντη του Μπιλάλ, τον Κρίστιαν Εμίλ, ο οποίος και ξεκαθάρισε προτεραιότητες, επιθυμία και προϋποθέσεις για την παραμονή (ή μη) του Αιγύπτιου επιθετικού στους "πράσινους".

"Μετά τα όσα έχει πετύχει ο Μπιλάλ τόσο στο UEFA Champions League Youth όσο και στις εθνικές Αιγύπτου, ήταν λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον διαφόρων ευρωπαϊκών ομάδων. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει όλη αυτή η φημολογία ειδικά από την στιγμή που το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι", το αρχικό σχόλιο το Άγγλου ατζέντη, προσθέτοντας:

"Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως ο Μπιλάλ είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και με την ίδια χαρά θα παρέμενε, αρκεί όμως να δούμε και να υπάρξουν διαβεβαιώσεις για συγκεκριμένο πλάνο και συγκεκριμένη οδό ώστε να αποκτήσει ρόλο και χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού".

Κατά πόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό ή όχι ή εν τέλει αποδειχτεί και αρκετό, μένει να διαπιστωθεί από τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και τις εκατέρωθεν επόμενες κινήσεις. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Μπιλάλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπιλάλ, SPORT24, Χαρούμενος, Παναθηναϊκό,bilal, SPORT24, charoumenos, panathinaiko