Ο Αρτέτα απάντησε στον Ομπαμεγιάνγκ: "Εγώ ήμουν η λύση και όχι το πρόβλημα στη σχέση μας"

17:33 9/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι μέλος της Μπαρτσελόνα εδώ και λίγες ημέρες (έκανε μάλιστα ντεμπούτο στο ντέρμπι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο την περασμένη Κυριακή, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 61' αντί του επίσης "πρωτάρη" Τραορέ), όμως το όνομά του εξακολουθεί να συντηρείται στην επικαιρότητα της Άρσεναλ.

Όχι απλά για το γεγονός πως ήταν το ποδοσφαιρικό σπίτι του Γκαμπονέζου τα τελευταία 4 χρόνια αλλά για το ότι έφυγε με παράπονα από το Λονδίνο, με τον πρώην κάπτεν των κανονιέρηδων να πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στον Μικέλ Αρτέτα, υποστηρίζοντας -κατά

την παρουσίασή του από τους μπλαουγκράνα- πως με αυτόν μόνο είχε πρόβλημα.

Φυσικά, τα λόγια αυτά δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα από την πλευρά του άμεσα θιγόμενου, με τον προπονητή της Άρσεναλ να αναφερεται στο κεφάλαιο Ομπαμεγιάνγκ στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης και να δηλώνει μεταξύ άλλων πως εκείνος όχι μόνο δεν ήταν το πρόβλημα αλλά αντίθετα αποτελούσε τη... λύση.

""Εγώ είμαι 100% η λυση. Μπορώ να κοιτάξω τον οποιονδήποτε στα μάτια. Σίγουρα κάνω αρκετά πράγματα λάθος. Η πρόθεσή μου όλη την ώρα είναι το καλό του συλλόγου και της ομάδας, όχι το δικό μου.

Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για όλα όσα έχει κάνει για το σύλλογο ο Όμπα και τη συνεισφορά του από τότε που ήμουν εδώ. Έτσι όπως βλέπω εγώ τα πράγματα, σε αυτή τη σχέση μας εγώ είμαι η λύση και όχι το πρόβλημα.

Εκείνος βέβαια έχει τη γνώμη του και θα πρέπει να το σεβαστούμε αυτό", τόνισε ο Αρτέτα, αναφέροντας πως χρέη αρχηγού μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου και λήγει το συμβόλαιό του με το σύλλογο, θα αναλάβει ο Αλεκσάντρ Λακαζέτ.

Πρόσθεσε δε για τον Ομπαμεγιάγκ τα εξής: "Η συνεργασία έληξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για όλους, όταν αλλάζουν τα πράγματα, αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου.

Δεν έχει σχέση τι κάναμε χθες ή έναν μήνα πριν. Έπρεπε να πάρουμε μία απόφαση και η καλύτερη ήταν να τον αφήσουμε να φύγει και τώρα παίζει για την Μπαρτσελόνα.

Είχαμε αρκετά ραντεβού αλλά η τελική απόφαση πάρθηκε συλλογικά από την Άρσεναλ, τον παίκτη και τον μάνατζέρ του".

Keywords
Τυχαία Θέματα