Ντέιβιντ Μπέκαμ: Αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από το περίφημο χτένισμά του με τις πλεξούδες, ο λόγος που το έχει μετανιώσει

12:28 4/7/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πέρα από τις αγωνιστικές του αποδόσεις εντός των ποδοσφαιρικών γηπέδων, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μέσα, για τις συνεχόμενες αλλαγές στα χτενίσματά του.

Ο Άγγλος σταρ αποκάλυψε μέσα από συνέντευξή του στη "SUN" την αλήθεια πίσω από το περίφημο χτένισμά του με τις πλεξούδες.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ήμασταν στη νότια Γαλλία με την οικογένεια μου και μαζί μας ήταν και μία από τις φίλες της Βικτώριας, που

είναι κομμώτρια. Τη ρώτησα αν μπορούσε να κάνει κάτι στα μαλλιά μου και αυτή μου λέει θα σου κάνω πλεξούδες. Της είπα, δεν ξέρω τι είναι αλλά κάντο" .

Συνέχισε λέγοντας: "Ο κόσμος με ρωτάει εάν είχα ενδοιασμούς για κάποιο από τα χτενίσματά μου και παρόλο που δεν μετανιώνω για κανένα από αυτά, έχω εν μέρει μετανιώσει για τις πλεξούδες.

Ο μόνος λόγος που έχω μετανιώσει για το συγκεκριμένο χτένισμα είναι γιατί είχα πλεξούδες τα μαλλιά μου, όταν γνώρισα τον σπουδαίο Νέλσον Μαντέλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα