Ντε Μπρόινε: "Παίξαμε εξαιρετικά, έπρεπε να είχαμε σκοράρει παραπάνω γκολ με την Λίβερπουλ"

Η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε δύο φορές στο μεγάλο ντέρμπι του Έτιχαντ, είχε γκολ του Στέρλινγκ που δεν μέτρησε μετά από χρήση του VAR για μερικά εκατοστά και τη μεγάλη ευκαιρία του Μαχρέζ στο 94', παρόλα αυτά το φινάλε την βρήκε να μένει στο 2-2 με την Λίβερπουλ και να μην καταφέρνει να "τελειώσει" την αντίπαλό της στη μάχη του τίτλου.

Οι πολίτες έμειναν έτσι στο +1 από τους κόκκινους επτά αγωνιστικές πριν το φινάλε, με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να θεωρεί πως δεν άλλαξε κάτι ως προς τις πιθανότητες

των δύο ομάδων για τον τίτλο μετά από αυτό το ματς και να τονίζει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας είχαν τη δυνατότητα με βάση τις ευκαιρίες τους να πάρουν το τρίποντο.

"Ήταν σκληρό το ματς. Για να είμαι δίκαιος, πιστεύω ότι παίξαμε εξαιρετικά. Ήταν πολύ καλός ο τρόπος παιχνιδιού μας και θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ.

Έτσι είναι τα πράγματα. Έπρεπε να είχαμε περισσότερα γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά παρόλα αυτά ήμασταν μπροστά στο σκορ", δήλωσε αρχικά ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του στη μάχη του Έτιχαντ, για να προσθέσει:

"Ο τρόπος που αρχίσαμε το δεύτερο μέρος ήταν απογοητευτικός. Νομίζω πως παίξαμε σπουδαία και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη.

Η φάση στο 94ο λεπτό ήταν πολύ μεγάλη. Ο Ριγιάντ (Μαχρέζ) επέλεξε να σκάψει τη μπάλα και αν έμπαινε θα ήταν ένα γκολ θαύμα. Παίξαμε πολύ καλά, νομίζω πως είχαμε το πάνω χέρι απέναντι στην Λίβερπουλ.

Αυτός είναι ο τρόπος που χρειάζεται να παίξουμε στα υπόλοιπα ματς της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα