Νίλσεν: "Ήταν δύσκολο για εμάς μετά από τα τρία γκολ που δεχτήκαμε στο πρώτο μέρος, πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Κηφισιάς τον βρήκε να πανηγυρίζει νίκη με το εντυπωσιακό 4-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα όμως απέναντι στον ΠΑΟΚ ο Ντέιβιντ Νίλσεν είδε την ομάδα του να γνωρίζει συντριβή με 6-0 από τον ΠΑΟΚ για την 15η αγωνιστική της Stoximan Super League.

Στις δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote

TV, ο Δανός προπονητής παραδέχτηκε πως η ομάδα του είχε πολύ δύσκολο έργο απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ενώ υποστήριξε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια και στα επόμενα ματς που είναι εξίσου σημαντικά για εκείνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να χρησιμοποιήσω οποιαδήποτε πληροφορία μπορώ να μάθω για την κατηγορία, για το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα το είδαμε αυτό απόψε αλλά και στους τρεις τελευταίους μήνες. Ήταν δύσκολο για εμάς μετά από τα τρία γκολ στο πρώτο μέρος, αυτό μας έκανε πολύ πιο δύσκολη τη ζωή στη συνέχεια και για αυτό δεν τα καταφέραμε.

Πιστεύω πάρα πολύ στους παίκτες, η ομάδα μας τρέφεται από τα γκολ. Σήμερα δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα πετύχαμε τέσσερα γκολ, απόψε είχαμε κάποιες ευκαιρίες, παίξαμε όπως θέλαμε να παίξουμε επιθετικά, δεν τα καταφέραμε και αυτό μας επηρέασε. Θέλουμε να συνεχίσουμε, έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας και θα κοιτάξουμε μπροστά".

Keywords
Τυχαία Θέματα