Μουντιάλ 2022, Μπέκαμ: Απάντησε δια αντιπροσώπου στην κριτική για τη στήριξη στο Κατάρ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποτελεί το πρόσωπο του Μουντιάλ 2022 και σύμφωνα με την Telegraph, οι υπηρεσίες αυτές αμείβονται με περισσότερα από 17.000.000 ετησίως για 10 χρόνια.

Τόσο η στάση του Άγγλου σούπερ σταρ υπέρ του Κατάρ όσο και η αμύθητη αμοιβή του έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, τόσο εντός όσο κι εκτός Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 47χρονος ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι τοποθετήθηκε για πρώτη φορά απέναντι στην κριτική που δέχεται και μέσω

αντιπροσώπου, έστειλε δήλωση στην εφημερίδα Sun.

"Ο Ντέιβιντ έχει εμπλακεί σε έναν αριθμό Παγκοσμίων Κυπέλλων και άλλων διεθνών διοργανώσεων, τόσο ως παίκτης όσο και ως πρεσβευτής και πάντα πίστευε ότι το άθλημα έχει την ισχύ να αποτελέσει μια δύναμη για καλό στον κόσμο", ανέφερε αρχικά στη δήλωση.

"Το ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα παγκοσμίως, έχει την αυθεντική ικανότητα να φέρει κοντά τον κόσμο και να συνεισφέρει πραγματικά στις κοινότητες. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές και ισχυρές απόψεις για τη σύνδεση με τη Μέση Ανατολή, αλλά το βλέπουμε ως θετικό ότι συζητήσεις σχετικά με καίρια ζητήματα έχουν ενεργοποιηθεί απευθείας από το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην περιοχή. Ελπίζουμε ότι αυτές οι συζητήσεις θα οδηγήσουν σε ευρύτερη κατανόηση και συμπάθεια προς όλους τους ανθρώπους και ότι θα επιτευχθεί πρόοδος".

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

Keywords
Τυχαία Θέματα