Μονακό - Αναντολού Εφές: Η EuroLeague παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του Μίτσιτς στην τελευταία φάση της 4ης περιόδου

Συγγνώμη, λάθος. Αυτό υποστήριξε λίγο-πολύ η EuroLeague σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέροντας ότι στον αγώνα Μονακό - Αναντολού Εφές (νίκη με 95-92 της πρώτης στην παράταση) έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του Βασίλιε Μίτσιτς στην τελευταία επίθεση των Τούρκων στο φινάλε της τέταρτης περιόδου.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 82-82 και την Εφές να έχει την τελευταία επίθεση, ο Μίτσιτς επιχείρησε σουτ τριών πόντων υπό την πίεση των Μπλόσομγκεϊμ και

Μπράουν και αστόχησε. Ενώ όμως προσγειωνόταν στο παρκέ, έπεσε πάνω στο δεξί πόδι του ο Μπράουν και ακολούθως ο Μπλόσομγκεϊμ, χωρίς οι διαιτητές να καταλογήσουν παράβαση. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της EuroLeague όμως, έπρεπε να καταλογίσουν φάουλ στον Μπράουν και να δώσουν το δικαίωμα στον Μίτσιτς να εκτελέσει τρεις βολές με 5.5 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος.

Δείτε τα δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

Ο Μίτσιτς επιχειρεί σουτ υπό την πίεση των Μπλόσομγκεϊμ και Μπράουν:

Οι δύο Αμερικανοί προσγειώνονται στο πόδι του Σέρβου, χωρίς οι διαιτητές να καταλογίζουν φάουλ, με το παιχνιδι να οδηγείται στην παράταση:

Keywords
Τυχαία Θέματα