Μίλαν: Ο Μενιάν επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από πέντε μήνες

Ο Μάικ Μενιάν είναι ένας από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν στον κόσμο του ποδοσφαίρου, με τον Γάλλο κίπερ να τραυματίζεται στη γάμπα κατά τη διάρκεια αγώνα της Γαλλίας στο Nations League τον περασμένο Σεπτέμβριο και έκτοτε να ταλαιπωρείται, για να τεθεί νοκ-άουτ από το Μουντιάλ αλλά και από πάρα πολλούς αγώνες της Μίλαν.

Όλο αυτό το διάστημα ο πρώην πορτιέρε της Λιλ

και εκ των βασικών συντελεστών για την κατάκτηση του σκουντέτο την περασμένη σεζόν από τους ροσονέρι δεν το έβαλε κάτω και η ανταμοιβή του δεν αργεί, με τον Γάλλο να μετράει πλέον αντίστροφα για κάτσει ξανά κάτω από γκολπόστ.

Η πρώτη μικρή νίκη κατακτήθηκε την Τρίτη (21/02) αφού έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η επιστροφή του σε ματς είναι πλέον θέμα χρόνου.

Το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν θα αξιολογεί από εδώ και μέρα την κατάστασή του μέρα με τη μέρα και υπάρχουν πιθανότητες να τον δει το φίλαθλο κοινό απέναντι στην Αταλάντα (στον πάγκο) και με την Φιορεντίνα (βασικός), με το μεγάλο στόχο του ίδιου να είναι να υπερασπιστεί την εστία των ροσονέρι στις 8 Μαρτίου, στη ρεβάνς με την Τότεναμ για τους "16" του Champions League.

Keywords
Τυχαία Θέματα