Μανδάς: "Πολύ τυχερός που έχω δίπλα μου τον Προβεντέλ, η Λάτσιο θα αποφασίσει για το μέλλον μου"

Η παρθενική σεζόν του στην Serie A βρίσκει τον Χρήστο Μανδά σε ρόλο πρωταγωνιστή και οι αριθμοί συνιστούν αδιάψευστο μάρτυρα, με τον πρώην γκολκίπερ του ΟΦΗ να μετράει οκτώ ματς ως βασικός (7 με τον Τούντορ, 1 με τον Μαρτουσιέλο) με την Λάτσιο και να έχει απολογισμό 19 βαθμών, με ρεκόρ 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Η τελευταία επιτυχία καταγράφηκε στο 2-0 επί της Έμπολι που ήταν κέρβερος κάτω από την εστία των αετών και γνώρισε την αποθέωση

από το κοινό στο "Ολίμπικο", με τον νεαρό πορτιέρε να μην κρύβει την ικανοποίησή του στις δηλώσεις που έκανε στη μεικτή ζώνη.

Λάτσιο - Έμπολι 2-0: Με Πάτρικ, Βεσίνο σκόρερ και Μανδά κέρβερο συνεχίζει τη μάχη για το Champions League

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, αυτό είναι πιο σημαντικό από το να είμαι μεταξύ των κορυφαίων στο γήπεδο. Είμαι ευτυχισμένος αν παίζω αλλά είμαι επίσης ικανοποιημένος που δουλεύω κάθε ημέρα μαζί με τον Προβεντέλ στις προπονήσεις.

Είμναι πολύ τυχερός που τον έχω δίπλα μου, είναι σαν δάσκαλος για μένα", τόνισε χαρακτηριστικά, για να κληθεί κατόπιν να απαντήσει στο ερώτημα για το αν προτιμάει να πάει σε άλλη ομάδα ή να συνεχίσει στην Λάτσιο έχοντας ρόλο αναπληρωματικού:

"Δεν είναι επιλογή μου, εγώ είμαι χαρούμενος στην Λάτσιο, όλοι δείχνουν να με εμπιστεύονται. Είναι απόφαση της ομάδας, στο τέλος του πρωταθλήματος θα μιλήσουμε. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα