Μάικ Τζέιμς: "Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να ψηφίζουν, δεν είναι η δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι"

Η EuroLeague αποκάλυψε τόσο την πρώτη, όσο και τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από δημοσιογράφους, προπονητές και κόσμο να προκαλεί κύμα αντιδράσεων.

Ο Μάικ Τζέιμς, με μια ανάρτησή του στο twitter, τοποθετήθηκε για το ζήτημα και τόνισε ότι οι φίλαθλοι δεν θα έπρεπε να έχουν δικαίωμα ψήφου στη διαδικασία, γιατί, όπως εξηγεί, δεν είναι η δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι και αντικειμενικοί.

"Συγγνώμη, αλλά οι οπαδοί δεν πρέπει να ψηφίζουν για τις ομάδες της EuroLeague. Οι φίλαθλοι θα ψηφίσουν τις ομάδες τους και τους αγαπημένους τους παίκτες. Δεν είναι δουλειά τους να είναι αμερόληπτοι. Θεωρείται ότι είναι προκατειλημμένοι. Οπότε νομίζω ότι η ψηφοφορία έχει βγάλει κάποιες μπερδεμένες ομάδες. Αλλά δεν πειράζει, όσοι πρέπει να ξέρουν, ξέρουν", επισήμανε ο σταρ της Μονακό.

Ο Τζέιμς, μάλιστα, έδωσε τέσσερις παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν θέση στην κορυφαία ομάδα της σεζόν: "Σέιν (σ.σ. Λάρκιν), Πίτερς, Τσίμα (σ.σ. Μονέκε), Βέσελι. Παίκτες που θα είχαν καλές αξιώσεις για να μπουν".

Από την πλευρά του, ο Τσίμα Μονέκε εξέφρασε και εκείνος τη δυσαρέσκειά του σχετικά με τις καλύτερες πεντάδες της EuroLeague: "Όποιοι έφτιαξαν αυτές τις καλύτερες πεντάδες της EuroLeague, θα έπρεπε να ντρέπονται".

Keywords
Τυχαία Θέματα