Λουτσέσκου: "Ζητάω συγγνώμη για όσα είχα πει στο πρώτο παιχνίδι και παρεξηγήθηκαν"

22:48 9/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε στην COSMOTE TV ότι το παιχνίδι είχε αρκετές μάχες και καμία ομάδα δεν κατάφερε να ελέγξει το ρυθμό του παιχνιδιού μέχρι το 70ο λεπτό, ενώ του άρεσε η αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Σιμόες.

Παράλληλα θέλησε να ζητήσει και συγγνώμη για όσα είχε πει στο πρώτο παιχνίδι, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ

είναι "μεγάλη ομάδα" και όχι "μικρή", όπως την χαρακτήρισε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά ότι έπαιξε σαν μικρή ομάδα μόνο σε εκείνο το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου: Για το ματς: "Κοιτάξτε, πρώτα απ' όλα το παιχνίδι ήταν με πολλή μάχη με τον σωστό τρόπο. Η ΑΕΚ πίεζε καλά και μας ανάγκαζε να παίξουμε με βαθιές μπαλιές Κανείς δεν είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Λιγότερο όμορφο. Καμία ομάδα δεν μπορούσε να κοντρολάρει τον ρυθμό μέχρι που μπήκαμε στο τελευταίο 20λεπτο.

Είναι δύο καλές ομάδες με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Εμείς ήμασταν επικίνδυνοι σε κάποιες φάσεις, η ΑΕΚ κυρίως στα στημένα. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο γκολ που δεχθήκαμε κάναμε λάθος, δεν διαβάσαμε σωστά το παιχνίδι. Μετά το γκολ όμως αντιδράσαμε ωραία και του αξίζει συγχαρητήρια. Κερδίσαμε δύο ντέρμπι μέσα σε τρεις μέρες και χτίζουμε νοοτροπία νικητή".

Για το ποιο γκολ πανηγύρισε περισσότερο: "Πανηγύρισα και τα δύο γκολ το πρώτο μας χάρισε την πρόκριση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι' αυτά που είχα πει και ο κόσμος το πήρε λίγο περίεργα. Είναι μεγάλη ομάδα με σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Μόνο για εκείνο το ματς είπα ότι έπαιξε σαν μικρή ομάδα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν".

Keywords
Τυχαία Θέματα