Λουτσέσκου: "Οι παίκτες δεν τα παράτησαν, αλλά δεν παίξαμε όπως έπρεπε"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το συναρπαστικό από την εξέλιξή του παιχνίδι με τον Αστέρα (2-2), τόνισε ότι οι παίκτες του δεν τα παράτησαν και στο τέλος πήραν τον βαθμό, ωστόσο τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε όπως έπρεπε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη NOVA: Για τους τραυματίες: "Δεν έχουμε εικόνα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω με τον γιατρό ακόμη. Ο Ελ Καντουρί

αντικαταστάθηκε για να μην υπερφορτωθεί, προτιμήσαμε να μην χάσουμε μία αλλαγή στη ροή αγώνα, θέλαμε να έχουμε μία διαθέσιμη διακοπή στο παιχνίδι".

Για το ματς και αν τον ικανοποιεί το αποτέλεσμα με βάση την εξέλιξή του: "Δεν παίξαμε όπως θέλαμε, μας έλειψε η ένταση και ο ρυθμός, οι παύσεις για τις αλλαγές σταμάτησαν το μυαλό παρά την αγωνιστική μας εικόνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα γκολ πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο σε δύσκολο σημείο.

Στην ανάπαυλα είπαμε να παρουσιαστούμε με μεγαλύτερη ένταση, δεχθήκαμε ένα γκολ με πέναλτι. Παίξαμε πιο ελεύθερα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και βάλαμε γκολ, οι παίκτες δεν τα παράτησαν, είχαμε τέσσερις συνολικά ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα