Λουτσέσκου: "Ο χρόνος να είναι σύμμαχός μας"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον αγώνα με τη Λαμία θα συμπληρώσει 100 αγώνες πρωταθλήματος στον πάγκο του Δικεφάλου και ταυτόχρονα θα ψάξει την 100η του νίκη ως προπονητής του ΠΑΟΚ.

Βέβαια τα προσωπικά ορόσημα δεν έχουν και μεγάλη σημασία για το Ρουμάνο τεχνικό που όπως είπε στις δηλώσεις του στη NOVA το σημαντικό και στο αυριανό παιχνίδι είναι οι τρεις βαθμοί και αυτούς θέλει να κατακτήσει ο Δικέφαλος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσέσκου:

Για τα 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αριθμό που θα συμπληρώσει στο ματς με τη Λαμία:

"Όντως; Δεν το ήξερα. Τι να πω γι’ αυτό; Αφού δεν το ήξερα, τι να πω. Είναι απλώς ένα παιχνίδι ακόμα το οποίο είναι πολύ σημαντικό καθώς θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, υπάρχει μεγάλη θέληση γι’ αυτό. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα για το ματς αυτό και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και φυσικά να κερδίσουμε που είναι το πιο σημαντικό, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι δύσκολος. Μπορεί να μην το καταλαβαίνει ο κόσμος, αλλά έχω δει τη Λαμία τη συγκεκριμένη περίοδο και είναι μια ομάδα πολύ διαφορετική ομάδα και ίσως η καλύτερη των τελευταίων ετών".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είχε μια εβδομάδα διάστημα για να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι:

"Από τη μια βοηθά αλλά όλα αφορούν την ισορροπία. Εμείς δεν έχουμε ματς μέσα στην εβδομάδα, έχουμε ένα τελείως διαφορετικό γκρουπ με πολλούς νέους παίκτες και μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο και να έχουμε τον χρόνο σύμμαχο μας. Πρέπει να περάσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας και έχουμε τον χρόνο μέσα από κάθε εβδομάδα να το δουλέψουμε".

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι πέρα από τον Ελ Καντουρί δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία και αν αυτό τον χαροποιεί, καθώς το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν προβλήματα:

"Και τώρα έχουμε ποδοσφαιριστές που μόλις επέστρεψαν, όπως ο Νάσμπεργκ, ο Ράφα Σοάρες δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο και χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη για να φτάσει στο ιδανικό σημείο ετοιμότητας".

Όσον αφορά στην παρουσία Κοτάρσκι:

"Γνωρίζαμε πως είχε ποιότητα για αυτό και τον αποκτήσαμε. Γνωρίζουμε πως είναι ένας νεαρός με μεγάλο ενθουσιασμό, δεν χρειάζεται να πω κάτι δημόσια, το λέω σε αυτόν. Αλλά είναι ένας τερματοφύλακας που παίζει σε μεγάλη ομάδα με πολλή πίεση, έχει τη θέληση να βελτιώνεται, είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θέλει σε κάθε ματς να βοηθά".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουτσέσκου,loutseskou