Λουτσέσκου: "Ήταν μία αδικία για τον Καντουρί, μας προκαλούσαν"

00:19 5/9/2022 - Πηγή: Sport 24

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης στην 3η αγωνιστική της Super League. Ο Λουτσέσκου τόνισε πως η ομάδα του είχε πιο καθαρές φάσεις, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο Δικέφαλος δεν ηττήθηκε, αλλά και στην ένταση στο φινάλε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: "Ήταν ένα ματς μάχης και για τους δύο. Υπήρχε μεγάλη θέληση, μας οδήγησε σε διαδικασία σύγχυσης

και μπερδέματος. Η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα κέρδιζε το παιχνίδι. Είχαμε στο πρώτο μέρος δύο καλές επιθέσεις, ο Άρης πιθανότητες. Στο δεύτερο μέρος ξεκινήσαμε με την προσπάθεια του Τόμας και ο Άρης έχασε πέναλτι. Είχαμε τρεις πιο χαρακτηριστικές ευκαιρίες, ο Άρης είχε προϋποθέσεις.

Αυτό που κρατάμε είναι το πνεύμα, είναι σημαντικό να πάρουμε αυτές τις μάχες. Να δείξουμε νοοτροπία φτιάχνοντας στη διαδικασία χτισίματος της ομάδας".

Για τι κρατάει: "Όταν δεν νικάς ένα τέτοιο παιχνίδι, το σημαντικό είναι να μην χάνεις. Είναι ένα καλό βήμα, επειδή δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει και να σκοράρει γκολ. Αν και ήθελα διαφορετικό παιχνίδι".

Για την ένταση: "Μας προκάλεσε ακόμη μία φορά, το νούμερο 6 (ο Νταμπό) χωρίς να τον ακουμπήσει πολύ ο Ομάρ, μία αδικία για τον Καντουρί. Δεν μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις. Από αυτό ξεκίνησαν όλα, είδαμε το πρόσωπο του Νέλσον με αίματα, από χτύπημα με αγκώνα που είναι επικίνδυνοι. Όλοι την ώρα εδώ μας προκαλούν προσπαθώντας να πάρουν κόκκινες κάρτες από εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λουτσέσκου, Ήταν, Καντουρί,loutseskou, itan, kantouri