Λουτσέσκου: "Ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ τα παιχνίδια με την Μαρσέιγ"

12:33 4/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Ρουμανικό ΜΜΕ ανέδειξε τον Ραζβάν Λουτσέσκου ως τον προπονητή του Μαρτίου με βάση τα αποτελέσματα της ομάδας του. Ο ΠΑΟΚ τον προηγούμενο μήνα είχε 5 νίκες και μια ισοπαλία και ο 53χρονος τεχνικός μιλώντας για αυτά τα αποτελέσματα αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με την Μαρσέιγ στα προημιτελικά του Conference League.

"Τα αποτελέσματα του Μαρτίου είναι απλώς συνέπεια

των αποτελεσμάτων των τελευταίων μηνών. Διανύουμε μια καλή περίοδο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να προσέχουμε κάθε παιχνίδι.

ΠΑΟΚ: Μαρσέιγ μόνο στο μυαλό του Δικεφάλου, οι εκκρεμότητες στα πλάνα του Λουτσέσκου

Νομίζω ότι είναι μια από τις καλύτερες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ καθώς έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου σε τρεις διοργανώσεις: το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Πάνω από όλα όμως ο ΠΑΟΚ γίνεται σταδιακά και πάλι μια ανίκητη ομάδα. Παίζουμε με την Μαρσέιγ για τα προημιτελικά του Conference League σε μια ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ.

Δεν θέλω να τολμήσω να πω τι μπορεί να κερδίσουμε αλλά είναι ξεκάθαρο ότι από μια άποψη είναι κοντά σε αυτό που καταφέραμε προηγούμενα χρόνια", τόνισε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα