Λουτσέσκου: "Δεν αξίζαμε να χάσουμε"

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε ξανά στην αποτυχία του ΠΑΟΚ να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στην Κοπεγχάγη στην Τούμπα για το Europa Conference League.

"Δεν έπρεπε να χάσουμε το παιχνίδι. Αν πρέπει να το αναλύσουμε, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ", δήλωσε αρχικά

στην Cosmote TV ο τεχνικός του Δικέφάλου, έπειτα από την ήττα με 1-2.

"Έπειτα οπισθοχωρήσαμε και χάσαμε λίγο την αυτοπεποίθησή μας, με δύο λάθη που κάναμε έξω από την περιοχή. Τότε σταματήσαμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε. Ο αντίπαλος κατάφερε να κάνει το 1-1 και θα μπορούσε να γίνει και το 1-2 σε μια ανύποπτη φάση πάλι, ενώ έπρεπε να γίνει το 2-1 με το δοκάρι που είχαμε. Στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ, όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είναι ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ίσως δεν είμαστε ακόμη στο σημείο όπου θα μετατρέψουμε σε γκολ τις πάρα πολλές φάσεις που δημιουργούμε".

Όσο για το τι χρειάζεται για την πρόκριση, ο Ρουμάνος τεχνικός ήταν σαφής: "Να κερδίσουμε. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, θα πάμε να κερδίσουμε στη Μπρατισλάβα".

Keywords
Τυχαία Θέματα