Λουκάκου: "Η ιστορία επαναλαμβάνεται, γ@@ώ τον ρατσισμό"

15:10 5/4/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Ρομέλου Λουκάκου δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Γιουβέντους κατά τη διάρκεια του πέναλτι που εκτέλεσε στις καθυστερήσεις του Derby d' Italia για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ο Βέλγος επιθετικός ευστόχησε και ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις, πανηγυρίζοντας μπροστά στο πέταλο των φανατικών Τορινέζων με χειρονομίες που έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν.

Ο διαιτητής έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για "υπερβολικό πανηγυρισμό" και ο 29χρονος

αποβλήθηκε, όμως το μεσημέρι της Τετάρτης τοποθετήθηκε για το ζήτημα μέσω Instagram.

"Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Το πέρασα το 2019 και ξανά το 2023. Ελπίζω η λίγκα να λάβει δράση, πραγματικά αυτήν τη φορά, επειδή αυτό το όμορφο παιχνίδι πρέπει να αποτελεί απόλαυση για όλους. Σας ευχαριστώ για τα υποστηρικτικά μηνύματα. Γ@@ώ τον ρατσισμό", έγραψε στον λογαριασμό του.

Η αντίδραση ήταν άμεση από συναδέλφους του, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι από τους πρώτους που επικρότησαν αυτό το ποστ του Λουκάκου.

Νωρίτερα, η εταιρία μάνατζερ που τον εκπροσωπεί είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία απαιτούσε συγγνώμη από τη Γιουβέντους και να αναιρεθεί η κίτρινη κάρτα. Οι "μπιανκονέρι" με τη σειρά τους εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσαν ότι θα συνεργαστούν με τις αρχές για να εντοπιστούν οι υπαίτιοι, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε τόσο η Ίντερ όσο και η λίγκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα