Λίβερπουλ: Έκανε επίσημο αίτημα στην Premier League για αλλαγή ώρας του αγώνα με την Νιούκαστλ

Η Λίβερπουλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα στα προημιτελικά του Champions League και πλέον ακολουθεί ένα πρόγραμμα-φωτιά, με αγώνες που φαντάζουν όλοι τους "τελικοί" και δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας στο δρόμο προς το κουαντράπλ (τέσσερις τίτλοι σε μία σεζόν).

Πρώτος αντίπαλος η Μάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά του FA Cup το Σάββατο (16/4), για να ακολουθήσουν τα δύο ντέρμπι με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19/4) και Έβερτον (24/4)

στο Άνφιλντ και να πάρουν σειρά οι δύο μάχες με την Βιγιαρεάλ με φόντο τον τελικό του Champions League όπου υπάρχει μάλιστα και ματς πρωταθλήματος ανάμεσα στα δύο ραντεβού με το κίτρινο υποβρύχιο.

Αυτό μάλιστα το ματς, που είναι να διεξαχθεί στις 30 Απριλίου στην έδρα της Νιούκαστλ, ήταν που προκάλεσε την αντίδραση του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό να παραπονιέται για το γεγονός πως η Premier League αγνόησε το γεγονός πως οι ρεντς θα μπορούσαν να περάσουν την Μπενφίκα και τους έβαλε να παίξουν στις 12:30 το πρωί του Σαββάτου, ενώ θα είχε προηγηθεί 60 ώρες νωρίτερα ο πρώτος ημιτελικός Champions League.

Αυτό ακριβώς το σενάριο θα ισχύσει από τη στιγμή που η Λίβερπουλ προκρίθηκε, με την διοίκηση των κόκκινων να μη μένει πάντως με σταυρωμένα τα χέρια και να κάνει επίσημο αίτημα στην Premier League για να "σπρώξει" το ματς στο Σεντ Τζέιμς Παρκ μερικές ώρες αργότερα.

"Τώρα με απασχολεί μόνο η Μπενφίκα. Μετά το Σάββατο το παιχνίδι με τη Σίτι. Ακολουθούν οι Γιουνάιτεντ, Έβερτον και ίσως ημιτελικοί.

Η BT (το κανάλι που θα προβάλει το ματς με τη Νιούκαστλ) και η Premier League μας έβαλαν με τη Νιούκαστλ το Σάββατο στις 12:30 (30/04) μετά από ημιτελικό Champions League. Μόνο στην Αγγλία θα συνέβαινε αυτό, δεν νοιάζονται καθόλου.

Είναι απίστευτο.", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Γιούργκεν Κλοπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα